تبلیغات
­ - روش تهیه‌ کوکو سبزی مجلسی
 
شنبه 14 مهر 1397 :: نویسنده : نویسنده


ما ایرانیان سفره رنگی داریم که هر استان غذاهای مخصوص به خودشان را دارند که داری طعم و مزه بسیار خوبی
است اصولا در پخت همه غذا ها باید نکات مهم آشپزی را رعایت کنیم تا غذای ما خوشمزه در بیاید تنوع غذا های
سفره ایرانی بسیار است ازجمله : قیمه ، زرشک پلو، کشک بادمجان ،قرمه سبزی ،کوکو سبزی و … که کوکو ها
خودشان انواع مختلف دارندو هر کدام مواد غذایی مخصوص خودشان که در پخت کوکو سبزی باید دقت کنید که وا نرود
و به ظرف نچسبد که در نیک صالحی بخوانید

آموزش پحت کوکو سبزی

طرز تهیه این غذا، درست مثل تهیه کردن کوکو سبزی است.
فقط کمی شکل و شمایل آن متفاوت است.
مواد لازم: سبزی کوکو نیم کیلو تخم مرغ ۴ عدد نمک به میزان لازم سیب زمینی پخته دو عدد کوچک
زرشک یک قاشق غذاخوری گردوی خرد شده مقداری نان باگت دو تا سه عدد آرد یکی دو قاشق طرز تهیه:

* در کاسه ای، سبزی کوکوی خرد شده را با تخم مرغ‌ها مخلوط می‌کنیم.
* نمک، سیب زمینی پخته رنده شده، زرشک را اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم.

* نان باگت‌ها را به صورت حلقه ای می‌بریم.
(به ارتفاع نیم سانتیمتر) درون حلقه ها را از خمیر خالی می‌کنیم.
* روغن را درون ماهیتابه می‌ریزیم.

کوکو سبزی

کوکوی لذیذ

* داغ که شد، از مایه کوکو، در آن می‌ریزیم.
* حالا می‌توانیم تکه های گردو را درون کوکو جای دهیم.

البته از اول درون مایه نیز می‌توانیم خرده های گردو را بریزیم.
حرارت را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب سرخ شود.
سپس آن را پشت و رو می‌کنیم.

نکته های مهم در پخت کوکو سبزی

نکته ۱: دقت داشته باشید که میزان سیب زمینی پخته شده رنده شده، زیاد نباشد وگرنه کوکو سبزی شما تبدیل
به کوکو سیب‌زمینی می‌شود.
این میزان فقط برای انسجام کوکو می‌باشد.

نکته ۲: زمانی که حلقه‌های نان باگت را درون روغن گذاشتید و مایه کوکو را درون آن ریختید، با قاشق
روی آن را صاف کنید و دقت داشته باشید که کاملاً با سطح نان برابر شود.
اگر از سطح نان پایین‌تر باشد، نان سرخ می‌شود و سطح کوکو سرخ نشده می‌ماند.

نکته ۳: پیشنهاد می‌شود گردوها را خیلی ریز نکنید و به صورت پودر درنیاورید.
اجازه دهید در سطح کوکوها دیده شوند.
این غذا را می‌توانید به تنهایی و یا در کنار غذاهای دیگر مانند سبزی پلو با ماهی میل نمایید.

بیشتر بدانید:اطلاعاتی درباره پخت کوکو سبزی

جوش شیرین در کوکو سبزی
برخی افراد برای زیبایی بیشتر کوکو به آن جوش شیرین اضافه می کنند که اینکار باعث می شود
کوکو رنگ زیباتری داشته باشد و به اصطلاح عامیانه بیشتر پف کند. توصیه ما این است به هیچ وجه
در دستور پخت کوکو سبزی خود جوش شیرین اضافه نکنید زیرا می تواند برای بدن شما زیان آور باشد.

کوکو سبزی

غذای خوشمزه

چسبیدن و خرد شدن کوکو
بعضی مواقع وقتی می خواهید کوکو سبزی را برگردانید متوجه می شوید که کوکو به تابه چسبیده است
و به همین دلیل موقع برگرداندن ، کوکو خرد می شود. برای جلوگیری از این مشکل حتما بگذارید روغن
کاملا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید. اگر روغن به خوبی داغ شده باشد مایه کوکو به تابه نمی چسبد.
سورنا/ هم دوره



لینک منبع





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


­
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : نویسنده
نویسندگان
آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :